Axians

Ga terug

The best of ICT with a human touch

Gooiland 70, 1948 RD Beverwijk, Nederland

1400

The best of ICT with a human touch.

We werken samen met onze klanten om het leven van mensen te verbeteren. Van burgers die wonen in steden, van consumenten die op zoek zijn naar een betere ervaring, van docenten en studenten die inspirerende resultaten behalen, en van patiënten die betere zorg verwachten. We houden de industrie en de business draaiende en zorgen dat mensen wereldwijd in beweging blijven en communiceren.

Axians Brand Story

Het gaat om de impact die wij hebben op de levens van mensen, door het inspirerende werk dat wij verrichten voor onze klanten.

Onze mensen maken het verschil

Axians levert ICT oplossingen om samen met haar klanten het leven van mensen te verbeteren. We geloven dat het verschil hierin wordt gemaakt door de collega’s die onze oplossingen ontwerpen, implementeren of beheren. Mensen met de juiste kennis en ervaring die begrijpen wat er speelt in het bedrijf of de organisatie van de klant. Mensen die gedreven zijn om snel te helpen als iets niet werkt, of om juist nog eens door te vragen over wat er nu écht opgelost dient te worden. Die betrokkenheid drijft ons. Axians draait op mensen, zij maken het verschil. Ons succes zit dus vooral in collega’s die onze groep vormen én in de waarde die we leveren aan onze klanten. Daarom investeren we continu in mensen om hun kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen. We gaan verder dan het bieden van technische excellentie. We dragen ook actief bij aan het leefbaarder maken van de wereld van morgen. We zijn onderdeel van VINCI Energies, een groep die werkt op basis van menselijke waarden en sociale ethiek. Vanuit een cultuur met de nadruk op hoogwaardige, duurzame relaties een aandacht voor stakeholders en eindgebruikers. Axians verbindt in onze verbonden wereld.

Vrijheid voor eigen inbreng

Omdat mensen het verschil maken bij Axians, heb jij bij ons veel vrijheid. Je bent ondernemer in je eigen rol. Je krijgt de vrijheid om te blijven leren, ontdekken en innoveren. Juist dan kan je een klant de beste oplossing bieden in de afwisselende projecten die je doet. De vrijheid om jezelf uit te dagen en in een goede werksfeer te ontwikkelen. Als collega’s werken we graag naast elkaar als team. Kritisch en vooral inspirerend. Daarom durven we te stellen dat wij een bijzondere werkomgeving bieden. Voor iedere functie, op elk niveau.

Axians in cijfers

Axians is in totaal actief in 22 landen met ruim 10.000 collega’s. De totale omzet bedraagt 2,3 miljard Euro. In Nederland hebben we vestigingen door het hele land en werken we met 1400 collega’s aan innovatieve ICT oplossingen.