Oasen

Wat zo gewoon is, maakt ons bijzonder

0182 59 33 11

Nieuwe Gouwe O.Z 3, Gouda

270

Stabiel en veelzijdig

Oasen maakt drinkwater voor 800.000 mensen en 7.500 bedrijven. Je kan dus best spreken van een grote organisatie, zeker gezien er ook nog 270 mensen voor Oasen werken. Daarnaast is Oasen een stabiele organisatie. Een bedrijf dat door de jaren heen een continue werkstroom heeft en ook altijd nodig zal zijn in de regio.
Ons werk is dusdanig belangrijk dat je dat alleen goed kan doen met mensen die vakbekwaam zijn, in welk vakgebied dan ook. Want we hebben er velen in huis. Denk aan onze monteurs en engineers, onze IT-specialisten, onze projectleiders, procesoperators, klantenservice medewerkers, enzovoorts. Zij dienen met hun werk iedereen die woont en werkt in onze regio.

Diverse disciplines en functies

Bij Oasen werken we in zeer diverse disciplines en functies. Met meer dan 270 betrokken collega’s werken we dagelijks aan onze drinkwatervoorziening. Collega’s hebben elk hun eigen discipline en leveren zo een belangrijke bijdrage aan de volksgezondheid in de regio. Iedereen bij Oasen draagt zijn steentje bij aan het water van morgen, van de drinkwatermonteurs tot aan de projectmanagers.

Werken met de nieuwste innovaties

ICT beheert systemen en applicaties om te zorgen dat onze drinkwaterprocessen digitaal bestuurd worden en onze 270 medewerkers hun werk goed kunnen uitvoeren met onder andere laptops en telefoons.
Voor de komende jaren is het onze missie om onze systemen in de Cloud te zetten en onze security verder te optimaliseren. Verder werken we in een moderne kantooromgeving met de nieuwste systemen en technieken. Ons ICT-landschap bestaat uit een kantoor, vijftien buitenlocaties en een rondrijdende buitendienst.

De afdeling ICT bestaat uit Informatiemanagement, Applicatiebeheer en ICT Beheer. We hebben een middelgroot serverpark, dat geheel gevirtualiseerd is. Onze infrastructuur bestaat onder ander uit: Microsoft technologie (on-premise alsmede Cloud), Palo Alto Firewall, Cisco switches, Windows server 2012/2016 en Windows 10 met Office365.

Op de afdeling ICT worden de informatie- en technologiebehoefte en kansen van de organisatie in kaart gebracht. Deze worden omgezet in projecten die door het team worden gerealiseerd. Daarnaast wordt door expertise bijgedragen aan innovatieve oplossingen zoals slimme watermeters, IoT en big data, waarvoor uitgebreid vooronderzoek en goed projectmanagement nodig is.

Jouw groei staat centraal

Wij vinden het belangrijk dat jij de nieuwste ontwikkelingen in jouw vakgebied bijhoudt. En dat je werkt aan je verdere persoonlijke ontwikkeling en mogelijk toekomstige functies. Wij ondersteunen dat via het ruimhartig vergoeden van opleidingen.
Je vitaal voelen is een belangrijke voorwaarde voor groei, en dus hebben wij diverse positieve arbeidsvoorwaarden die gericht zijn op gezond zijn en blijven.

Meer dan een werkgever

Oasen vindt het belangrijk dat je je goed voelt en biedt daarom prima arbeidsvoorwaarden. Daarnaast krijg je ook nog korting op bepaalde verzekeringen, een goede pensioensregeling en overige vergoedingen zoals een vitaliteitsbudget.
Daarnaast is het mogelijk om een deel van je arbeidsvoorwaardenpakket zelf samen te stellen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om extra vakantiedagen te kopen.

 

Vacatures bij Oasen:

Geen vacatures gevonden