Gaat je hart nog steeds sneller kloppen van state-of-the-art projecten voor high profile-klanten? Ga dan bij CGI een nieuwe uitdaging aan. Bij CGI ervaar je een unieke, ondernemende cultuur, die onze members in staat stelt voortdurend te innoveren en beslissingen te nemen in het belang van onze klanten. Hier haal je het maximale uit jezelf door in een ondersteunende omgeving samen te werken met een team van de beste experts. Hier co-creëer je met spraakmakende klanten missie-kritische systemen binnen ’s werelds meest boeiende sectoren.

Krijg je energie van synergie en zie je het als een mooie aanvulling op je werk om vanuit jouw expertise minder ervaren collega’s te inspireren en te laten leren? Bouw dan in teamverband en in onze practice-communities mee aan verbeteringen die hier en elders, nu en in de toekomst, het leven van alledag veraangenamen of eenvoudiger maken. Bij CGI krijg je alle ruimte om je je vindingrijkheid, coaching- en managementskills en reflectief vermogen ten volle te benutten dan wel verder te ontwikkelen.

We zijn voortdurend op zoek naar ambitieuze teamspelers die op hun best zijn bij het creëren van originele oplossingen met een uitzonderlijke focus op klanttevredenheid. We zetten onze deur wagenwijd open voor IT’ers die uitblinken in hun vakgebied. CGI verwelkomt je met open armen.

CGI is een van ’s werelds grootste IT-bedrijven. Onze mensen houden Nederland draaiende. Overheidsinstellingen, banken, infrastructurele organisaties en productiebedrijven zijn klanten van CGI. We werken aan projecten die het alledaagse leven van miljoenen mensen raken.

6 redenen om bij CGI te solliciteren

Sommige organisaties vinden het moeilijk te vertellen wat hun bedrijf bijzonder maakt. Wij niet. Sterker nog, we hebben zelfs 6 redenen waarom CGI voor jou de beste plek is.

  1. Dichtbij onze klanten, enorme impact

Regionaal aanwezig en betrokken. Aangevuld met wereldwijde domeinkennis, ons ecosysteem en 80.000 collega’s. Dat is CGI ten voeten uit. Samen met onze klanten werken we aan projecten die het alledaagse leven van miljoenen mensen raken. Jouw werk is niet altijd zichtbaar, maar samen met je collega’s houd je Nederland draaiend. Verbeteringen aan het spoor, besturingssystemen van satellieten, snellere afhandeling van zeecontainers en het technisch beheer van zorginstellingen: het zijn projecten om zichtbaar trots op te zijn.

  1. Zelfsturende en autonome teams

Onze organisatie is groot. Alleen al in Nederland heb je meer dan 2.500 collega’s. Toch voelt het alsof je voor een startup werkt. Hoe dat zit? Bij CGI vorm je samen met maximaal 14 collega’s een zelfsturend team en werk je zelfstandig aan mooie projecten. Jouw team staat in direct contact met de opdrachtgever en is verantwoordelijk voor sales, delivery en klanttevredenheid. Samen onderstrepen jullie de kracht van teamwork: het maximale uit elkaar halen is de sleutel tot succes. Daarbij heb je de zekerheid en stabiliteit van een grote organisatie als back-up. Lang niet gek toch voor een van de grootste onafhankelijke IT-consultancy bedrijven ter wereld?

  1. Jouw bijdrage maakt het verschil

Bij elk van onze technologisch hoogstaande projecten geldt: hoe kleiner en autonomer het team, hoe belangrijker elk teamlid. Ieder individueel talent voedt de motor van onze organisatie. Jouw innovatiedrang of ondernemerschap draagt bij aan de digitale transformatie. Jouw IT-expertise, marktkennis en maatschappelijke betrokkenheid leveren meerwaarde en zijn dus van doorslaggevend belang.

  1. Persoonlijke ontwikkeling voorop

Of je nu aan het begin van je loopbaan staat of toe bent aan een volgende stap: wij investeren in jou. In je talent. Je kennis. Je kunde. Je ervaringen. We hebben oog voor je ontwikkeling. Maar ook aandacht voor de balans tussen werk en privé. Het beste uit jezelf halen is niet hetzelfde als koste wat kost je doel bereiken. Het gaat erom dat je datgene wat je het beste doet, nog beter kan doen. Zodat we echt het verschil voor onze klanten kunnen maken en zij ons blijven waarderen met minimaal een 9 op een tienpuntschaal.

  1. Volop technische prikkels

Als IT’er zoek je uitdaging. Constant. CGI levert high-end IT-diensten aan klanten die steeds het uiterste van onze mensen vragen. Gelukkig maar, want zo haal jij het beste uit jezelf. Technologisch gezien is er steeds meer mogelijk. Dat hoeven we jou niet te vertellen. Wat we je wel willen meegeven, is dat je bij CGI altijd bovenop de laatste ontwikkelingen zit. Die maken we ons eigen, zodat we voor onze high profile-klanten toepassingen met wereldwijde impact kunnen bedenken. Verbeteringen die hier en elders, nu en in de toekomst, het leven veraangenamen of eenvoudiger maken.

  1. Omringd door ondernemers

Jij en je collega’s zijn ondernemers. Professionals die de verantwoordelijkheid van projecten dragen en klantverwachtingen overtreffen. Daarvoor zijn eigenaarschap en trots nodig. Een scherp oog voor kansen en het lef om die kansen te pakken. Ambitie die op waarde geschat wordt. Goede ideeën die hun glans behouden, omdat we er in onze open organisatie echt werk van maken. We zien onze mensen niet als medewerkers, maar als members. Vakmensen die de mogelijkheid hebben aandeelhouder te worden en zo meeprofiteren van onze winst. Zo wordt werken bij CGI dubbel beloond.