CTS

Ga terug

CONNECT TREASURE SIMPLIFY

Keesomstraat 26, Ede

20 -30

Verbinden, koesteren, vereenvoudigen: dat is waar CTS IT voor staat. Onze IT-oplossingen maken je leven makkelijker.

WORK HARD, PLAY HARD

CTS IT is dé partner voor jouw IT werkzaamheden. Wij zijn ervan overtuigd dat IT het kloppend hart blijft en een doorslaggevende rol speelt bij alle vraagstukken van vandaag en morgen. Altijd en overal volledige vrijheid om te werken en te leven. Wij maken met onze veilige IT oplossingen het werken en leven van onze partners en haar medewerkers leuker én succesvoller.

 

Missie

CTS IT ontzorgt in de digitale transformatie met als doel het geven van persoonlijke aandacht en bieden van slimme IT-toepassingen die verbinden, beschermen en eenvoudig werken. We richten ons op organisaties vanaf 50 werkplekken.

Visie 

We willen gezien worden als een innovatieve kwaliteitsorganisatie met onderscheidende servicegerichtheid. We hebben een uitstekende reputatie en een krachtig partnernetwerk. Door sociaal betrokken te zijn, dragen we bij aan de ontwikkeling van mens en maatschappij. Onze cultuur is gericht op jezelf zijn, je talenten benutten en verbonden zijn. We dragen bij aan het werkgeluk van onze mensen, bieden vrijheid en verwachten verantwoordelijkheid. Ons handelen komt overeen met ons verhaal. In alles wat we doen laten we ons leiden door onze kernwaarden: connect, treasure en simplify: verbinden, koesteren én vereenvoudigen.

 

Vacatures bij CTS:

Geen vacatures gevonden