PGGM

Ga terug

Een vaste waarde in zorg en welzijn

Noordweg 150, Zeist, Nederland

1200 - 1300

Over PGGM

PGGM is een coöperatieve pensioenuitvoeringsorganisatie zonder winstoogmerk. We bieden onze klanten pensioenbeheer, vermogensbeheer en bestuursadvisering. PGGM beheert de pensioenen van verschillende pensioenfondsen, de daarbij aangesloten werkgevers en hun werknemers. Op 30 september 2022 beheerden we 231 miljard euro aan pensioenvermogen en administreerden pensioen voor 4,4 miljoen deelnemers.

 

 

PGGM Coöperatie

PGGM Coöperatie U.A. is opgericht door de sociale partners uit de sector zorg en welzijn. Werknemers en gepensioneerden uit de sector zijn de leden van de coöperatie. PGGM werkt zonder winstoogmerk. Winst maken is geen doel, maar een middel om de dienstverlening aan leden van de coöperatie blijvend te verbeteren. De coöperatie wordt bestuurd door het coöperatiebestuur. Dit bestuur legt verantwoording af aan de ledenraad.

 

PGGM & de Cloud

PGGM staat aan de vooravond van een enorme Cloudtransitie. Jouw honger naar kennis over de nieuwste Azure-technologie kan ons daar enorm bij helpen. Solliciteer, en geniet binnenkort van een fantastische baan!