Pink Elephant

Work Better. Dance Together.

Gooimeer 18, Naarden, Nederland

250

Work Better. Dance Together.

Bij Pink Elephant streven wij ernaar om een continue beat te creëren voor onze medewerkers, zodat zij kunnen “dansen” binnen de organisatie en zo tot bloei komen.

Wij geloven dat dansen de perfecte metafoor is voor samenwerken: het begrijpen van elkaars passen, voorkeuren en talenten, zodat we samen ons doel kunnen bereiken. Oftewel, samen de perfecte dans neer te zetten. Dit zorgt voor verbondenheid, maar bovenal voor fun!

Een Pinker heeft altijd de drive om voorop te lopen, de nieuwste technologieën toe te passen en zijn persoonlijkheid in te zetten om onze opdrachtgevers naar een hoger niveau te brengen. Binnen Pink Elephant krijg je een hoge mate van vrijheid, verantwoordelijkheid, vertrouwen en ruimte voor initiatief. Je bent bij Pink Elephant een ondernemer in de onderneming, waarbij je herkenning en erkenning als mens en professional krijgt.

Over Pink
Pink Elephant is de IT-dienstverlener voor de moderne werkplek. Pink doet dit door IT persoonlijk te maken. Als organisatie zijn wij groot genoeg om indrukwekkende dingen te doen, maar klein genoeg om persoonlijke aandacht te geven en elkaar écht te kennen. Dát is de essentie van Pink Elephant. Saamhorigheid en plezier in je werk, dat is wat ons verbindt en waar we voor staan. Onze focus ligt op wat er echt toe doet: onze 200 collega’s en alles wat zij nodig hebben om met plezier te werken en zich te blijven ontwikkelen.