Proxsys

Alles-of-niets-ICT

Spijksedijk 16, Gorinchem, Nederland

80 - 90

Onze Missie

Wij maken moderne ICT simpel inzetbaar. Het gaat erom dat iedereen altijd en overal, ongestoord en veilig kan werken. Wij ontzorgen klanten volledig in hun kantoorautomatisering: met één enterprise netwerk waarop we alle klanten aansluiten. Wij zien ICT net zoals water dat uit de kraan komt: het zou altijd en voor iedereen beschikbaar, van hoge kwaliteit en veilig moeten zijn. Daarom bieden wij één compleet systeem. Onze klanten kiezen voor alles-of-niets. Wij richten zelf álle techniek in en zorgen dat álles werkt.
 

Onze Roots

Proxsys is opgericht in 2000 vanuit Gorinchem en sinds 2022 hebben we ook een locatie in Rotterdam. Met een team van 90+ collega’s werken we dagelijks aan het realiseren en beheren van moderne werkplekken, verbindingen, telefonie en cybersecurity. We ontzorgen onze klanten binnen het MKB, maar ook zijn we een steeds belangrijkere ICT-partner aan het worden voor de overheid en semioverheidvoor het beheren van kritische infrastructuren.  
 

Proxsys in de toekomst!

Proxsys kent de toekomst van ICT en de rol die het speelt bij bedrijven. Het gebruik van online applicaties neemt enorm toe en er wordt steeds meer in de cloud gewerkt terwijl veel bestaande applicaties nog niet als online variant beschikbaar zijn. Hierin ligt onze kracht als ICT-provider. Wij bieden een totaalpakket waarin we alle diensten en ondersteuning in eigen beheer hebben. Zo houden we de touwtjes in eigen handen en kunnen we te allen tijde de juiste oplossing en service bieden.

Ook de volgende stap voor de toekomst is voor ons al duidelijk. Proxsys wordt een ‘information provider’ waarin we slim gebruikmaken van alle beschikbare data en informatie. De analyse hiervan zorgt in de toekomst voor grotere innovaties en meer rendement bij bedrijven. Hierdoor kan sneller geschakeld, gestuurd en gereageerd worden in een proactieve in plaats van reactieve IT-omgeving.

Om zelfstandig en relevant te blijven in een snel veranderende ICT-wereld zullen we de komende jaren blijven groeien. Voor alle afdelingen binnen Proxsys hebben we ruimte voor nieuw talent om het team te versterken.

Wij zoeken mensen die zich kunnen vinden in onze visie op ICT. Die graag in een hecht team willen werken met een open sfeer. We houden van mensen die ons kunnen uitdagen, met ons mee willen kijken over de horizon en een passie hebben voor ICT. Ben jij dat?