Rijksoverheid

Werken voor Nederland

Den Haag, Nederland

120.000

De Rijksoverheid is 1 van de grootste werkgevers van ons land. De kans dat jij jouw baan bij de Rijksoverheid vindt is dan ook behoorlijk groot. Maar waar begin je? Welke organisaties zijn er? Hoe vind jij jouw droombaan tussen al die vacatures? Werk jij graag aan het thema digitalisering? 

Onze digitalisering in jouw handen

Technologieën bieden steeds meer mogelijkheden. Van het in kaart brengen van stormen en overstromingen tot het stroomlijnen van verkeersdrukte in de avondspits. Tegelijkertijd brengt het risico’s met zich mee: cybercriminaliteit of de groeiende digitale kloof waardoor sommige mensen niet meer mee kunnen draaien in de maatschappij. Wij zoeken gedreven en betrokken collega’s die met ons willen werken aan de digitale toekomst van Nederland. Kunnen wij rekenen op jouw digitale expertise?

Zet je talenten in als ICT’er bij de Rijksoverheid

Van DigiD tot online aangifte doen bij de Belastingdienst: Nederland draait op ICT. Als ICT’er zijn de mogelijkheden dan ook eindeloos bij de Rijksoverheid. Of je nu cyberspionage wilt opsporen, data slim wilt benutten of applicaties wilt bouwen. Er is altijd een baan die bij jou past. Als adviseur ICT-infrastructuur, software-architect of netwerkarchitect verbeter jij de informatietechnologie van Nederland. Daarmee ondersteun je bijvoorbeeld militaire missies. Zorg je dat miljoenen Nederlanders veilig hun DigiD gebruiken. Of regel je met slimme realtime-maatregelen de verkeersdrukte in de ochtendspits.