Schuberg Philis

Makers of IT at the heart of business

Boeing Avenue 271, Schiphol-Rijk, Nederland

400

Wie wij zijn

It’s the people, actually

Onze organisatie is ingericht op de ambities die we samen delen. We hebben geen van allen een baas, maar zijn allemaal verantwoordelijk voor ons succes. We werken in zelfsturende teams met experts in the lead, en zo kunnen we allemaal ‘deliver our own promise’. Bij ons is hetzelfde team verantwoordelijk voor de uitvoering als voor het advies en de oplossing. Dat zouden we niet anders willen. En onze klanten ook niet.

Schubergphilis website medium 10

De enige KPI die ertoe doet

Wij gaan voor 100% klanttevredenheid. Daarom zoeken we ook die 100% in onszelf: in ons commitment, de kwaliteit van ons werk, het succes van elk project. Want als wij ruimte zien voor 0,01% verbetering, dan denken we: dat is weer een stap dichter bij 100% impact. En daar gaan we voor. 

Onze visie, missie & strategie

De echte vraag achter de IT-vraag, dat is wat we steeds zoeken – en vinden. Zo bewaken we het kloppende hart van mission-critical activiteiten in elke branche, elk bedrijf.

Ons verhaal

Precies weten wat je niet wilt, is dat een goede reden om een bedrijf te lanceren? Onze drie founders vonden van wel. Ze verlieten de IT-cultuur die ze door en door kenden en vormden een nieuw team van topprofessionals die wilden werken met (en niet voor) klanten. En ze ontdekten al snel dat ze van de projecten waar ze trots op waren óók gelukkiger werden.

Wil je instappen in ons avontuur en echt een verschil maken?