TU Delft

Challenge. Change. Impact!

015-278 9111

info@tudelft.nl

Mekelweg 5, 2628 CD Delft

6000

Werken bij TU Delft

Challenge.
Het klimaat, de energietransitie, de groei van steden, de digitale samenleving, gezondheid. Bij de TU Delft ga je deze wereldwijde uitdagingen aan.

Change.
Als je werkt bij de TU Delft, werk je met ambitie aan positieve verandering door onderzoek, onderwijs en innovatie van wereldklasse.

Impact!
Of het nu gaat om de quantumcomputer, duurzame luchtvaart, schoon water of robots. Samen met collega’s en studenten bedenk en ontwikkel je oplossingen die wereldwijd een verschil maken. Natuurlijk benut je daarbij de nieuwste technologie.

Challenge. Change. Impact!

Werken als professional bij de TU Delft is werken in het hart van innovatie.

Je hoeft je krant of nieuwsapp maar te openen en je leest verhalen over de TU Delft. Werken bij ons betekent dan ook werken in het roerige hart van innovatie, midden in de actualiteit, met een open blik op de wereld. Samen met al je collega’s in ondersteunende functies vorm je de motor van onze universiteit. Je zorgt op allerlei manieren dat onze onderzoekers, studenten en docenten kunnen excelleren. Daarbij wordt wel wat van je gevraagd. Want hoe verzeker je een raket? Hoe zorg je dat aankomende studenten een goede studiekeuze maken? Hoe bouw je een quantumlab?

Onze universiteitsdiensten Education & Student Administration, Library, Finance, Campus Real Estate & Facility Management, ICT, Communicatie, Legal, Human Resources, DEMO en Strategic Development hebben regelmatig nieuwe collega’s nodig. Van ICT-beheerder en vastgoedontwikkelaar tot kok en GZ-psycholoog.

Universiteitsdienst – Directie ICT

De directie ICT bestaat uit een aantal afdelingen. Project management Services richt zich op projecten met een (grote) ICT component. De informatiebehoefte vanuit de verschillende werk-, onderwijs-, onderzoeks-, en valorisatieprocessen wordt door de afdeling Informatiemanagement vertaald naar een gebalanceerde informatievoorziening. Het team van Security & Privacy houdt zich bezig met informatieveiligheid en een juiste implementatie en uitvoering van de AVG-wetgeving bij de TU Delft. Het team van Architectuur beschrijft en bewaakt de samenhangende structuur van de informatievoorziening.

Het Shared Service Center ICT richt zich op de dienstverlening rondom de continuïteit en optimalisatie van de bestaande informatievoorziening. R&D/Innovatie focust op de ontwikkeling van nieuwe technologieën ten behoeve van kansrijke hulpmiddelen voor onderwijs en onderzoek.

Vacatures bij TU Delft:

Geen vacatures gevonden