Wortell

We empower people

Schipholweg 641, Lijnden, Nederland

420

Dus… Wie zijn we?

Je kunt met ons praten. Lachen ook. We werken bij Wortell met onze hersens en vanuit ons hart. We kunnen ook niet anders, want innovatie zit ons nou eenmaal in de genen.

Dit is ons verhaal.

Bij Wortell werken echte Microsoft IT specialisten, sinds 1997. We gaan dus al even mee. Je kunt met ons praten. Lachen ook. We werken met onze hersens en vanuit ons hart. We kunnen ook niet anders, want innovatie zit ons nou eenmaal in de genen. Altijd op zoek naar de nieuwste en beste oplossingen. 

Stapje extra.

Iedereen in de Microsoft wereld kent de Microsoft Gold Partner status wel. Hoewel dit natuurlijk een goede maatstaf is voor de behaalde kennis en kunde, is dit inmiddels gemeengoed geworden. Iedere Microsoft Partner heeft wel minimaal één van deze statussen. Om nog meer onderscheid te maken heeft Microsoft de zogenoemde Advanced Specializations in het leven geroepen. In tegenstelling tot de Gold Partner status, vindt bij de Advanced Specializations een uitgebreide audit plaats door een onafhankelijk bureau, te weten Information Security Systems International (ISSI). 

Cultuur is bij ons erg belangrijk.

Je kunt met ons praten. Lachen ook. We werken met onze hersens en vanuit ons hart. We kunnen ook niet anders, want innovatie zit ons nou eenmaal in de genen. Altijd op zoek naar de nieuwste en beste oplossingen. De lat continu hoger leggen. En dat zie je terug, die passie is wat ons drijft.

Bij Wortell begrijpen we elkaar: allemaal zetten we mensen op de eerste plaats. Hier werk je samen met een team van experts, elke dag met de laatste technieken, om onze klanten in hun kracht te zetten. Want dat is volgens ons waar technologie voor staat: we empower people, zodat in een wereld vol verandering het nog steeds de mensen zijn die het verschil kunnen maken. 

 

twee personen in overleg in kantoorruimte
 

We empower people

Wortellers willen impact maken, van betekenis zijn. In het vakgebied waarin ze werken maar ook op de mensen waarmee ze werken. Onze betrokkenheid weerspiegelt in onze pay-off: we empower people (we zetten mensen in hun kracht). Dit statement is door de hele organisatie voelbaar, wordt iedere dag opnieuw gevoed, top to bottom. Mensen in hun kracht zetten door oprecht interesse te tonen. Door te luisteren, onverwachte vragen te stellen en vervolgens te ondersteunen in wat de ander nodig heeft om te shinen.

Bij Wortell geloven we in onze mensen, zijn trots op ze. We zetten samen de schouders onder ons ultieme doel: een betere en veilige (digitale) wereld

 

Groep mannen in zakelijke kleding die lachen en plezier maken.

 

Resultaat meer dan de som der delen

Samenwerken met de juiste mensen is dan ook een bewuste keuze. Zowel intern als extern, nationaal en internationaal. We willen samenwerken in een volledig inclusieve setting waarin iedereen zich veilig en welkom voelt, waarin je gewaardeerd wordt voor wie en wat je bent. Juist door die inclusiviteit is het resultaat meer dan de som der delen. We houden niet van muurtjes of eilanden, waarderen openheid en eerlijkheid.