Azure Engineer met HelloID specialisme

Ptolemaeuslaan 69, Utrecht

32 - 40 uur

€ 4.000,- tot € 7.000,-

260

Senior

Een betere ICT voor de Zorg

Bij RAM Infotechnology hebben wij heel bewust gekozen voor ICT voor de Zorg als specialisme. Een betere zorg geeft ons een beter gevoel.

RAM-IT is de Premium Cloud Service Partner voor al haar klanten. Onze filosofie is eenvoudig, maar effectief: de klant ontzorgen op het gebied van ICT. Met het eigen label eCumulus bieden we een multi-cloud platform voor werkplek-, hosting- en netwerkdiensten. We hebben ruim 300 klanten. Samen met je 300+ collega’s werk je afwisselend thuis, op locatie bij de klant of op ons hoofdkantoor in Utrecht.

Azure Engineer met HelloID Specialisme

Als HelloID Engineer ben jij bezig met projecten en wijzigingen HelloID in combinatie met AD/Entra ID (Active Directory). Daarnaast houd jij je bezig met automatiseringen en het bouwen van Enterprise oplossingen voor onze klanten. Jij bent aanspreekpunt voor je 2e-lijns collega engineers als het gaat om incidenten. Als HelloID Engineer bouw je de volledige koppeling tussen HelloID met AD vanuit AFAS, Beaufort en doelsystemen zoals zorgdossiers en TOPdesk. Je richt voor onze klanten self-service portalen in waar onze klanten zelf activiteiten mee uit kunnen voeren op de rollen en rechten in hun organisatie. Dit doe je voor onze klanten in de zorg. Denk aan ASVZ, Leliezorggroep en andere ouderenzorg en gehandicapten zorg.

Je werkt samen met collega-specialisten in een klantenteam. Dit team bestaat uit meerdere senior engineers, waar je mee kan sparren en samenwerkt op de grote klantomgevingen.

Wat ga je doen

  • Proactief bouwen en beheren van AD/Entra ID platformen en HelloID koppelingen binnen het klantenteam.
  • Projectmatig inrichten van nieuwe omgevingen, en changes doorvoeren op bestaande Azure en on-premiss omgevingen en HelloID koppelingen. Met name de complexere wijzigingen worden door jou uitgevoerd.
  • Werken aan de on-boarding van nieuwe klanten in gespecialiseerde transitie- en ontwikkelteams en aan de ontwikkeling en innovatie van het platform.
  • Het bijhouden van klanten documentatie.
  • Klanten adviseren over en assisteren bij hun ICT-infrastructuur waar je verbeteringen in samenwerking met product-specialisten en de Service Manager.

Wat neem jij mee

In de ideale wereld neem je alles mee wat hieronder staat, maar een ideale wereld bestaat niet. Wij hechten vooral waarde aan motivatie en groeipotentie. Dus ben je enthousiast over deze rol, neem dan contact op, ook als niet alles past.

  • Je hebt ervaring met HelloID trajcten en hebt zelf deze trajecten ingericht.
  • Je hebt kennis van HelloID van Tools4ever (specifiek Provisioning en Service Automation).
  • Je bent ervaren in het maken van complexere scripts d.m.v. Powershell.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift: Nederlands en Engels.

Werken bij RAM-IT

Onze teams bestaan uit verschillende disciplines en kennisniveaus ter ondersteuning van de diverse infrastructuren die we voor klanten en onszelf bedienen. Onze collega’s hebben veel eigen verantwoordelijkheid en een groot oplossend vermogen waardoor we afwisselend en innoverend blijven. Lees hier de verhalen van collega’s over werken bij RAM-IT.

Voordelen

We bieden je een open en collegiale cultuur en een platte organisatie met korte lijnen. Je kunt bij iedereen aankloppen en iedereen bij jou: de mens staat bij ons centraal. We groeien hard, dus we hebben altijd leuke en interessante functies om in te starten en naar door te groeien! Je hebt de vrijheid om je eigen pad uit te stippelen. Bij de RAM-IT Academy kies je de opleidingen die daarbij passen voor een bloeiende carrière in de ICT. Samen kijken we naar jouw wensen, samen werken we aan jouw toekomst!

Bij RAM-IT werk je met alle vooraanstaande technische applicaties van Linux, Windows, Azure en alle andere die je maar kunt bedenken. Wij of onze partners zorgen dat jij altijd up to date blijft van de laatste technische kennis.

Naast een uitstekend salaris (€4.000 – €7.000 per maand) en vakantiegeld, bieden we je:

  • Doorgroeimogelijkheden zowel in de breedte, op specialisme als in de hoogte als bijvoorbeeld manager.
  • Opleidingen met certificering, betaald door RAM-IT (RAM-IT Academy).
  • Hybride werken met thuiswerkvergoeding.
  • Standaard 26 vakantiedagen en bij 2 jaar in dienst elk jaar 1 dag extra (oplopend tot 32). En de mogelijkheid om vakantiedagen bij te kopen.
  • Bijdrage van 120 euro per jaar te besteden aan sport.
  • Een goede pensioenregeling, waarvan RAM-IT het overgrote deel voor je betaalt.
  • Een leaseauto, volledige reiskostenvergoeding OV of €0,23 cent per kilometer en gratis parkeren.
  • RAM-IT Doet: de mogelijkheid om met je collega’s een dag vrijwilligerswerk te doen tijdens werktijden.
  • Elke dag verse betaalbare lunch plus de hele dag door gratis fruit.
  • Elke vrijdagmiddag (en maandelijks op donderdagmiddag) een borrel en regelmatig bedrijfsuitjes.

Interesse?

Hebben we je enthousiast gemaakt voor deze functie? Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton. Onze Recruiters Geale Simon Postma en Martijn Mossel Smit zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Je mag hen uiteraard ook bellen op +316-125 758 22 en +316-435 578 03 of mailen op recruitment@ram-it.nl als je vragen hebt over de vacature.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd. Wij nemen zelf contact op met bureaus als we verder hulp nodig hebben.