Martijn Vaandering – Een technisch uitdagend project voor een grote financiële instelling

Ga terug

Met veel enthousiasme vervult Martijn Vaandering zijn rol als Lead Technical Designer bij de divisie Applications. Hij streeft ernaar om niet alleen de software op te leveren die zijn klanten nodig hebben, maar om net iets meer te betekenen. Dit is het Cegeka-moment van Martijn.

Meer zijn dan alleen een leverancier

“Mijn functie is een soort dubbelrol. Aan de ene kant neem ik mijn softwareteam op sleeptouw en zorg ik ervoor dat de technische hobbels genomen worden. Aan de andere kant mag ik ook gewoon lekker programmeren. Mijn expertise zit in het omzetten van de klantvraag naar een technische oplossing. Als een klant vraagt om een extra knopje in het systeem, zit daar vaak iets achter. Die behoefte breng ik in kaart.”

“Momenteel doe ik een project voor een financiële instelling. Aan de hand van de eisen die aan deze organisatie worden gesteld, bouwen we een handig portaal dat de medewerkers helpt om hun werk goed te doen. Omdat zij met veel gevoelige informatie te maken hebben en gebonden zijn aan bepaalde wetgeving, levert dat interessante technische uitdagingen op.”

“De klant is een grote organisatie, net als Cegeka zelf. Dan kan de communicatie uitdagend zijn. Als dan toch alle neuzen dezelfde kant op staan en je samen een mooie technische oplossing neerzet, mag je daar trots op te zijn. De klant reageert heel positief. Omdat we niet alleen gezien worden als leverancier, maar ook als betrouwbare adviseur, is dit mijn Cegeka-moment.”