Cloudfest 2024

Ga terug

Europa-Park | Rust | Duitsland

18 t/m 21 maart 2024 van 7:00 tot 22:00

Maandag 18 maart start CloudFest 2024!

Dé plek en hét event voor iedereen die zich bezighoudt met de Cloud. Locatie Europa-park in Rust, Duitsland.

Cloudprofessionals bevinden zich op een cruciaal moment in de geschiedenis. Dit is zowel een voorrecht als een verantwoordelijkheid: het is aan ons om te bepalen hoe we een onzekere toekomst, vol uitdagingen en kansen die we nog maar net beginnen te begrijpen, het beste kunnen benaderen.

Hoewel sommige van de bedrijven op CloudFest uw partners zijn en andere uw concurrenten, hebben we samen een moment bereikt waarop we ons moeten verenigen tegen de uitdagingen waar we als industrie voor staan, zodat we ook de kansen kunnen grijpen die op ons wachten. Dit betekent dat we onze gemeenschappelijke waarden moeten identificeren, inclusief wat we eigenlijk bedoelen als we het hebben over “de Cloud”.

Deze industrie heeft de kans om te bouwen aan een toekomst die duurzaam, rechtvaardiger en vriendelijker voor mensen is. Het is contra-intuïtief om aan “vriendelijkheid” te denken als we het hebben over bare metal, koeling, virtualisatie en de inzet van Edge-services, maar dit is geen typische gemeenschap. CloudFest is waar de meest intelligente, creatieve en visionaire leiders uit de industrie gedurfde ideeën omarmen en ze omzetten in realiteit – dus laten we samenkomen, raakvlakken vinden en onze geekvlaggen laten wapperen!

Praktische informatie en tickets vind je hier: Cloudfest.com

Bron: Cloudfest

Deel dit event!