Cegeka

In close cooperation

Bastion 4, Veenendaal

4.400

In close cooperation

Cegeka is al sinds de oprichting van 1992 een IT-bedrijf dat meer wil betekenen. Als familiebedrijf met een no-nonsense aanpak geloven we in nauwe samenwerking met onze klanten om hoogwaardige IT-oplossingen te leveren op basis van ons vakmanschap. Nabijheid, proactiviteit en menselijke interactie zijn de sleutel voor ons succes.

Bovendien beschikken wij over eigen datacenters met een zeer hoge beschikbaarheid voor private cloud-diensten. Hierdoor kunnen we de ondersteuning bieden die nodig is voor legacy-infrastructuur en -toepassingen, zodat we het volledige potentieel van hybride architecturen kunnen benutten en onze klanten de beste IT-oplossingen kunnen bieden.

Cloud professional

Elke rol binnen ons team draagt bij aan het succesvol bedienen van onze klanten. Of je nu een IT-architect, Cloud Engineer, DevOps Engineer, Projectmanager of Servicemanager bent, jij kan het verschil maken bij Cegeka.

Welke technologie ook gepast is, ons team van experts weet alles naadloos te integreren en af te stemmen op de wensen van de klant. Bij Cegeka Hybrid Cloud verbeteren, verzorgen en moderniseren we de IT-infrastructuur van onze klanten. Hoe dichter je bij de klant staat, hoe beter de dienstverlening en hoe meer je kunt betekenen. Daarom zijn alle functies binnen dit vakgebied client-facing. Want door in gesprek te blijven over de wensen en behoeften kunnen we de juiste oplossing kiezen uit de private, public en hybrid clouddiensten die Cegeka in huis heeft.

Aspire to more

Cegeka is de afgelopen jaren hard gegroeid en deze groei hebben we kunnen realiseren dankzij onze eigen medewerkers. Zij willen immers ook meer uit hun carrière halen en altijd beter worden in wat ze doen.  Op die manier zijn we geworden wat we nu zijn: een familiebedrijf dat meespeelt in de top van de IT-wereld.

Wil je binnen je huidige functie doorgroeien of juist een stap omhoog zetten? De keuze is aan jou. Wij geloven dat jij het beste kunt bepalen hoe jij je wilt ontwikkelen. Wees niet bang om je ambities uit te spreken en ervoor te gaan. Zo zijn wij als bedrijf namelijk ook gekomen waar we nu staan. Waarin zijn wij goed? Jou helpen om je ambities waar te maken.

Wat krijg je als je bij ons werkt?

  • Een mix van het werken voor bestaande en nieuwe klanten. Op die manier word je altijd gestimuleerd om de nieuwste technieken te gebruiken en meer waarde te bieden;
  • Altijd een team om mee samen te werken, want samen sta je sterk (en samenwerken is ook gewoon veel leuker);
  • Een veelzijdig speelveld voor groei, inhoudelijke uitdaging en werkplezier;
  • Projecten, groot en klein, waar je echt een stempel op kunt drukken;
  • Bouwen aan duurzame, gelijkwaardige partnerships met klanten;
  • Veel gelegenheid om aan je persoonlijke ontwikkeling te werken met opleidingen, cursussen, trainingen én met werk dat jou helpt om je grenzen te verleggen.

Op zoek naar een werkgever waar je kunt groeien en jezelf kunt uitdagen? Dan is Cegeka iets voor jou! Bekijk onze vacatures.