Bij Cegeka vanaf nul een vernieuwend team opbouwen

Ga terug

Jimmy Bandell begon als systeembeheerder en groeide door naar andere technische functies. Inmiddels krijgt hij vooral energie van het leidinggeven aan een team. Dat is precies waarom hij de stap naar Cegeka maakte. Dit is zijn Cegeka-moment.

Een snelgroeiend team met veel plezier

“Een vriendin van mij werkte al bij Cegeka en stuurde me de vacature door. Ze zei: ‘Dit is jou op het lijf geschreven.’ Ik zorg ervoor dat we met onze engineers onze Nederlandse klanten kunnen bedienen op het gebied van Microsoft Azure. Dat doen we in nauwe samenwerking met onze Belgische collega’s. Het opzetten van het Azure-team, in samenwerking met andere divisies, zie ik als mijn Cegeka-moment.”

“Inmiddels zijn we met z’n zevenen en ik vermoed dat we het komende jaar een aantal collega’s moeten aannemen vanwege de hoeveelheid werk die er ligt. Het voordeel van werken met public cloud, bijvoorbeeld met Azure, is dat het veel flexibeler is dan werken met je eigen hardware en eigen datacenter.”

“De grootste uitdaging is de verandering die we teweeg willen brengen. Het werken met public cloud is toch wat anders dan werken met on-premise infrastructuur. Het vereist een andere manier van organiseren en samenwerken. Ook voor onszelf. Ik ben er dan ook trots op dat mijn collega’s er met veel plezier aan werken.”